torsdag 17. juli 2008

OreoKake

Oreo(4pk)
150g smeltet smør
2 pk tine naturell ost eller 1 pk philadelphia
2,5 dl melis
3,5 pisket kremfløte(dvs 1 pk)
2,5 ss sukker
2pk toro sjokolademousse
melk til mousse

Slik gjør du: 1/4del av oreoene brekkes og legges til side. Ta resten av kjeksene i en pose og knus dem. Hell dem i bunnen av formen og hell 150g smeltet smør over. Trykk dette litt ned i formen for at bunnen skal bli fast og fin. Mix kremost og melis slik at det blir en luftig blanding. Så mixer du fløte og sukker til krem. Bruk halvparten av fløtekremen og bland med ostekremen. (Bruk mixmasteren på laveste nivå eller bland med en sleiv.) Smør ostemassen på oreokakebunnen og dryss knuste biter av den 1/4delen av oreoene du la til sides i begynnelsen. Sett dette 30 min i kjøleskapet. Mix så sjokolademousseen(følg pakningen) og smør den oppå osteblandingen igjen. Sett den så inn i kjøleskapet igjen i 1 time. Til slutt smørrer du resten av kremen som du også la til side oppå kaken og pynter den slik du vil.
Utrulig god kake!!

Ingen kommentarer: